title bar

Saturday, January 3, 2015

REVIEW 2014

Welcome
to a new a page out of 365 pages
new year 2015!!!

Alhamdulilah

bersyukur untuk kesekian kalinya masih di beri peluang untk bernafas
dan merasai nikmat kehidupan. bak kata pepatah yang selalu di dengar, kalau xdak cabaran, xdak masalah, xdak kehendak, xlah dinamakan. di dalam hidup, di sini lah bermula segala jejak kehidupan, apa yg hendak di pelajari secara langsung dan xlangsung, dari sini nak kenal baik dan buruk.

Berakhir sudah 2014
yg memberi manis dan pahitnya yg tak mampu di ucap dan xnak bilang. entah senyum atau air mata yg lebih pun tak tahu. dalam gembira dam sedih, nak juga ingat sikit. Review cerita 2014 yg manis.. yg manis je.. yg pahit simpan dalam ingatan sendiri.

1)Real analisis

Final year student, boleh choose sbjek, ikot minat. so plih la sbjek ni. walaupon tau susah n xramai yg nak ambik, stil nak ambik jugk. bab  keras kepala nombor 1, xmai dengar cakap orang kan, seksanya tanggung sendiri. nasib baik ada serin n kawan2 lain sebgai pembantu. thanks uolls... walaupon xmampu di luah ucapan depan2. n thanks Dr Lee for the result.

walaupon xhebat with flying color, tapi puas hati da...

2)Complex analisis

orang lain duk pakat plih fluid mechanic, aku jgk yg menyimpang ke analisi... and at the end 11students only and dari situ aku bnyk belajar tentang how to study, alone study, not last minute study, independent study, and macam2 la....

3)Happy Graduation Day!!!



xdak gambar yg cantik, yg buruk pon jadila, janji ada kenagan kan....
dalam nak graduation day ni, yg xleh lupa la, sibuk ngn assignment and ade test. masa tu, pandai2 la bhgi masa, mana nak bace, mane nak pre and pro konvo lg... fikiran entah ke mana da... duk dalam kelas pon macam xdak dalam kelas... tapi, ALHAMDULILAH, semua berjalan lancar... 
Tahniah!!! 
untk diri sendiri... Right now, i'm graduate... walaupon xhebat macam orang lain, tapi boleh naik pentas dan habiskan pengajian dah SYUKUR sangt da....

4) Master student

and yg at the end of the year, sekarang, alhamdulilah , dah selesai menjawab 2paper untuk 1st semester sebgai student master... Modelling and numerical... so, the lasr paper on the go!!!

6hb January 2015
Algebra
Fighting for me!!!




Study is stop for tonight..
Continue.......
TOMORROW

No comments:

Post a Comment