title bar

Wednesday, May 14, 2014

semester enam menuju tirai

SEMESTER 6 KIAN MEGHAMPIRI PENGHUJUNG
tinggal beberapa minggu je lg nok habis dah kuliah sem6 ni... ni bermakna xlama lagi akan tamat la blaja sebagai pelajar ijazah sarjana muda a.k.a degree kat peneng ni... 3 tahun yg dulu rase lame je rase sekelip mata je.. sekelip mata 3 tahun bermakna sekelip mata je usia kian meningkat...

 kalau dlu trasa matrikulasi tu tahap awal berdikari, di peneng memberi kenangan lain pula sebab care pembelajaran yang berbeza... keputusan peperiksaan lagi la sangat ketara. tidak tahu di mana silap, aku ke yang berubah?

 itu yang sedang ada dalam kepala ni. sebgaimana menjawab test EC2 pada hari ni. aku yang tak ingat ke memang ilmu tu xmasuk dalam hati? muhasabah diri sendiri. kalau dikatakan aku xstudy. memang menipu la kan... in fact, aku rasa xla lambt sangt aku bersedia n buat revise.. still lack out jugk.. xkan la sejarah sem lepas akan berulang kembali kot... just curious... it might be impossible kot...

sebagai pengjaran, banyakkan lagi buat exercise and biar trus tersemat dalam kepala dan hati ilmu itu...

sem yang mencabar akan mengakhiri perjuangan ini.. diharapkan diri ini lagi tabah... 

keep word to diri sendiri:-

TIADA KEJAYAAN TANPA PENGORBANAN
NO SOLUTIONS WITHOUT FEW STEPS OF WAYS
NO THEOREM NO PROVING.. HAHA
NO EFFORT NO TIRED
NO PRACTICE , U WILL NO RIGHT TI WRITE....

keep working for these thing.. because i love this course and this subject and this ilmu..