title bar

Thursday, January 10, 2013

travelling in PEnang....


assalam...
Alhamdulilah...
BeRakhir sudah sehari dengan kawan2..
dari batu feringghi > taman > kek si lok > beli jeruk >gurney > usm > queensbay > zulburger,..
melaram berjalan hari ni
syukur..
bersama2 rakan, kenangan ini susah nak cipta
sekali di cipta akan tersemat di hati..
walaupun xdapat ke bukit bendera sbb bkit bendera tutup buat 1minggu,
xpela..
walaupun xdapat ke SOULGARDEN  kerna bajet tipis..
at least aku ade beli baju utk adik2 n barang cnderahati..
itu sudah dapat ku simpan untk kenangan dan ingatan pada masa akan datang.
insyaAllah...

Friday, January 4, 2013

wahh!! got enggaged... tahniah!!!

 
assalamualaikum...
betul kata pepatah,kalau benar sudah tiada saying di hati, buat apa nak diingati lagi..
dan jika sememangnya bukan jodohnya antara kita, perlu ke di tegakkan benag yang sememangnya sudah basah.
wahh!!! bermadah macam tu...
dah 2013 rupanya..
dah lama nak keyin sebarang entry..
sibuk sangat agaknya kan...
sebenarnya tak lah sibuk..cuma kekosongan idea nak share ape...
 
dan hari ni, aku ada nak share something..
ke kiri ke kanan..
dari utara ke selatan,,, dari timur ke barat... tup..tup.. orang dekat rupanya,.
TAHNIAH  pada kawan aku kedua2nya..
dari pekenalan mereka sering bergaduh mulut.. masing2 nak menang..
dan2... tgk STATUS fb ... GOT ENGAGED...
BERTUNANG!!!
satu kebaikan...
semoga cinta yang baru terjalin ini dirahmati Allah..
sayingilah perhubungan itu kerana terciptanya perasaan itu kerana Allah...
semoga kalian disatukan satu hari nti..
 
tetibe,ade org tnye aku,
tin ko xsedih ke dia buat status macam tu???
perlu ke aku sedih ??
kerana antara KAMI  sememangnya hanya ada perkataan KAWAN..
tak lebih dari itu...
cukuplah hal ini menjelaskan bahawa aku bukan bersama dia...