title bar

Monday, October 8, 2012

tarikh??? 8@10 okt...

alhamdulilah....
dah besar rupanya...
dah 20 tahun... wah3x.. angka 2 tu ,tiba jua akhirnya...
dalam meraikan hari jadi....
GEMBIRA  kah hati???
gembira la jgk.. thx to roomate yg setia bersama ...

 kalau di beri pilihan...
 08 oktober dan 10 oktober, yg mana aku pilih...???
2 tarikh yg tiap2 thn, insyaAllah tak kan aku lupa...
 satu buat aku gembira dan satu buat aku hilang tanpa kata...

Ya Allah,
Sesunggunya Engkau Maha Mengetahui apa yg tersirat di hati ini
tabahkan lah hati ini
dalam mengharungi dugaan ini
cekalkan hati ini dalam menerima hakikat ini
kuatkan diri ini agar terus bangkit2
dan terus maju ke depan
untuk diri sendiri
dan utama untuk family tersayang dan org tersayang...

...sekian...

Tuesday, July 31, 2012

perkongsian

mencoretkan sejarah...
kegagalan semalam tak bermakna kita akan terus hidup dalam kegagalan... ,life must go on... sebenarnya kegagalan semalam menjadi kekuatan dan inspirasi untuk kita terus berusaha dan berusaha ...
dan itu lah yang dinamakan pelajaran...
sesungguhnya kejayaan semalam itu tak kan kekal andai kita tidak terus berusaha untuk mengekalkan
kejayaan itu...
:)

nfa....

Tuesday, June 19, 2012

cinta itu takdir...

statement baru : kehidupan aku jalani dihujani dengan cabaran... keindahan sementara ini perlu aku korbankan demi kebahagiaan insan lain.. cinta ini memang utuh untk si dia shaja... memang dia bukan pertama. tp aku mengharapkan dia yg terakhir menjadi cinta htiku.. siapa kata panas sampai ke petang... mana la tau Allah sangt sayangkan kita, Dia turunkan hujan ditengah hari... sebagaimana perlukan pengorbanan dalam cinta... kerana takdir itu tak siapa yg tahu.... kuatkan hait, cekalkan diri.. insyaAllah kekuatan itu akan hadir...

Wednesday, January 4, 2012

new year + exam

welcome new year!!!

sebulan tanpa en3...
wonderful giler...
hehehe
xde la...ke bz an dengan blaja
now,ni pun curi mase study
esok da ada test da
even LMT 100
aku mesti lulus...
xmo repeat!!!
so,
kengkawan.
doa tuk mira yer...

that's all
nti cti sem insya mira akan berblog kmbli
rindu nak nak taip en3...
hehehe

daaaaa.. :)