title bar

Saturday, September 17, 2011

dari bumi usm....

assalamualaikum...
lama xpdate sebarang n3 kt blog ni
macam aku ni dah tak aktif blog.
hahaha
bukan tak aktif ler tapi bz giler

so kli ni aku dengan n3 baru
lagi fresh lagi bagus
eksklusiv dari bumi minden
peneng

pertama kali menjejkkan kaki di bumi minden ni
aku amat truja dengan tempat bakal aku tinggal
insyaAllah selama 3 tahun akan datang
baru jelas di depan mata
macam mana tahap kesibukan jalan raya apabila
jam 8 pagi dan habis waktu bekerja
seperti mana kl juga












minggu orentasi aku yang begitu memenatkan
menjadikan aku sudah kalih dengan erti penat berjalaln kaki
se situ sini
bayangkanlah, ada masa perlu kami manusia
di bumi minden ni berjalan kaki untuk ke satu tempat
memang disediakan bas, tapi tak kan lah
nak bergantung hidup pada bas sentiasa
tak de chalengging langsung

seminggu berorentasi,aku tabik la
akak2 PPSL SAUJANA
memang terbaik la guide kite orang
minggu oentasi juga la,aku dapat rasa
inikah kehidupan di u?
wahhh!! macam tak cye
nampk mcam senang,tapi
tak sesenang yg disangkakan

first day lecture!!!
lecturer chines..ok jer,sbb english dia fluent
BUT!!
MAT 101(calcullus)
first topic,function der!!
mak ai!!dalam beberapa jam da abis da blaja
conclusionnyer....pandai2 la survive nak blaja..

Lagi ape ek...
..............
ha...dah tau...
minggu depan ada ekspo . minggu convex..
aku trlibat jga..hahah..(ceh...bangga la plak)
aku ase bertuah giler sbb terpilih dalam ribu org yg intrview
aku dalam kalangan 120 org yg dapat...
ALHMDULILAH....

so,hujung minggu ni...
no jalan2,no main2
no tidor2
cover la ape yang lecturer cakap kt kuliah
kalau tak fahm kene la study blik
kalu x study,
cam ne nak faham..hahaha

ni kengkawan,dak2 maths kt bumi minden ni


so,aku end n3 kali ni,
dengan kegembiraan aku di bumi minden ni 
aku harap aku brjaya dengan skses
di harapkan usaha berterusan dengan harapan
aku dapat mengulung segulung ijazah dari bumi ini nnti
insyaAllah....
AMIN